Blok Tím

Blok Tím predstavuje vašich členov tímu a dodáva vášmu webu neoceniteľný osobný kontakt. Bloky Tímu majú všetko, čo potrebujete, aby ste predviedli jedinečné zručnosti, odborné znalosti a osobnosti členov vášho tímu, bez ohľadu na to, koľko z nich. Takto môžete pridať tímový blok na ľubovoľnú stránku svojho webu.

Vyberte miesto, kam chcete pridať tímový blok, a kliknite na tlačidlo Pridať blok +.
V knižnici blokov prejdite do sekcie Tím v ľavej zvislej ponuke a kliknite na blok, ktorý štýl a dizajn vyhovuje vašim potrebám. Blok bude okamžite vložený na stránku.
Prispôsobenie nastavení bloku
Môžete zobraziť alebo odstrániť akýkoľvek prvok svojho tímového bloku. Ak chcete upraviť nastavenia bloku, umiestnite kurzor myši na ľubovoľnú oblasť bloku a kliknite na ikonu Nastavenia „ozubeného kolieska“. Zobrazí sa ponuka Blokovať nastavenia.

Managing_the__Team__block_01__purple_.png

Rozloženie bloku môžete upraviť začiarknutím alebo zrušením začiarknutia niektorej z nasledujúcich možností:

Sekundárny nadpis bloku: zobrazí alebo odstráni riadok textu na samom vrchu bloku.
Názov bloku: zobrazí alebo odstráni názov hlavného bloku.
Blokovať podnadpis: zobraziť alebo odstrániť riadky textu pod hlavným nadpisom.
Fotografia osoby: máte možnosť zobraziť alebo odstrániť fotografiu svojho člena tímu.
Pozícia osoby: zobrazenie alebo odstránenie riadku textu s podrobnými údajmi o ich pozícii vo vašej spoločnosti.
Biografia osoby: môžete si ponechať alebo odstrániť stručný popis práce tohto člena tímu.
Sociálne odkazy osoby: pre tohto člena môžete pridať odkazy na profily sociálnych médií a tiež umožniť návštevníkom posielať im e-maily priamo zo stránky. Viac informácií o úprave odkazov nájdete v tomto článku.
Primárne a sekundárne tlačidlo: tieto možnosti umožňujú ovládať, koľko tlačidiel sa má zobraziť v bloku Služby.
Vzhľad: vyberte farbu pozadia bloku. Môžete si napríklad zvoliť šedú farbu:

Managing_the__Team__block_02__purple_.png

Po dokončení úprav nastavení blokovania vykonajte zmeny kliknutím na tlačidlo Uložiť.

Úpravy obrázkov
Ukážkové obrázky môžete nahradiť vlastnými tímovými fotografiami alebo inými obrázkami. Takto to môžete urobiť.

  1. Ak chcete nahradiť obrázok, umiestnite kurzor myši na fotografiu člena ukážkového tímu a zobrazí sa dialógové okno.
  2. Kliknite na ikonu „Picture frame“ (Upraviť obrázok) a vyberte nový obrázok z počítača.
  3. Pomocou orezávacej mriežky vyberte oblasť obrázka, ktorú chcete zobraziť na stránke Tím. Mriežka automaticky vyberá optimálny tvar obrázka pre toto konkrétne rozloženie bloku. Napríklad okrúhly tvar sa použije automaticky.
  4. Po dokončení orezania kliknite na tlačidlo Uložiť a obrázok sa zobrazí v samostatnom servisnom bloku.
  5. Opakujte tieto kroky s ďalšími tímovými fotografiami alebo inými obrázkami, ktoré sa majú zobraziť v tomto bloku.

Úpravy názvov a popisov pracovných pozícií
V bloku Tím môžete pridať krátke životopisy a popisy úloh pre každého člena. Ak chcete upraviť ukážkový obsah, jednoducho kliknite na textový prvok a začnite písať nový text. Prípadne môžete vložiť svoj existujúci obsah z textového editora, ktorý používate.

Duplikujúce prvky bloku

Ak chcete v tomto bloku predstaviť viac členov tímu, môžete ľahko duplikovať ktorýkoľvek z existujúcich prvkov. Urobíte to tak, že umiestnite kurzor myši na akýkoľvek prvok bloku, ktorý chcete duplikovať, a kliknite na ikonu Duplikovať. Rovnaký blokový prvok bude vložený napravo od pôvodného prvku.

Pohybujúce sa prvky bloku
Blokové prvky môžete presúvať akýmkoľvek spôsobom, ktorý vyhovuje vašim webovým cieľom. Ak chcete presunúť prvok bloku, umiestnením kurzora myši nad ním otvorte dialógové okno a kliknite na ikonu Presunúť. Presuňte prvok a umiestnite ho na iné miesto vo vnútri bloku.

Poznámka: Nemôžete presúvať prvky z jedného bloku do iného bloku.

Odstraňujú sa prvky bloku
Ak máte na zobrazenie menej služieb, môžete odstrániť akýkoľvek prvok bloku. Urobíte to tak, že umiestnite kurzor myši na nežiaduci prvok, aby sa zobrazilo dialógové okno, a kliknite na ikonu „odpadkový kôš“ Odstrániť. Túto akciu môžete vrátiť späť kliknutím na tlačidlo Späť alebo stlačením klávesovej skratky Ctrl-Z na klávesnici.

Aktualizované 30. marca 2021

Bol tento článok nápomocný?

Súvisiace články

Pridajte komentár