1. Domov
  2. WebEditor
  3. Začíname
  4. Viditeľnosť stránky
  5. Uložiť a publikovať: V čom je rozdiel?

Uložiť a publikovať: V čom je rozdiel?

Ukladanie zaisťuje, že nestratíte svoju prácu medzi pracovnými reláciami, zatiaľ čo publikovanie umožní, aby boli vaše zmeny online a viditeľné pre návštevníkov vášho webu. Čo robia tieto tlačidlá:

Uložiť: Keď kliknete na tlačidlo Uložiť, nástroj WebEditor uloží iba novú verziu vašej stránky vrátane šablóny, obsahu, obrázkov a odkazov v zozname verzií vašej stránky, ktoré sú uložené v databáze nástroja WebEditor.

Uložením stránky sa webová stránka automaticky nestane viditeľnou online.

Postup si pravidelne ukladajte, aby ste pri vytváraní svojich webových stránok nestratili žiadne zmeny. WebEditor automaticky ukladá vašu prácu každé 2 minúty.

Zverejniť: Zverejnením sa nahradí verzia webu inou verziou. Kliknutím na toto tlačidlo urobíte zmeny verejné.

Ak sa chcete uistiť, že sa vaše zmeny zobrazia na zverejnenom webe, skontrolujte zverejnený web.

Aktualizované 9. apríla 2021

Bol tento článok nápomocný?

Súvisiace články

Pridajte komentár