Zrušenie publikovanie webu

Môžete zrušiť zverejnenie svojich stránok, aby už neboli prístupné ich návštevníkom. Naďalej budete vlastniť svoju doménu a zverejňovať tam inú webovú stránku. Tu je postup, ako zrušiť zverejnenie vášho webu:

  1. Prejdite do ponuky Webové stránky v ľavom hornom rohu nástroja WebEditor.
  2. Kliknite na odkaz Nastavenia.
  1. Prejdite nadol do červenej časti s názvom Nebezpečná zóna.
Screen_Shot_2019-10-02_at_16.06.24.png
  1. Kliknite na tlačidlo Zrušiť zverejnenie stránky.
  2. V ďalšom okne zadajte do poľa NEZVEREJNENIE a potvrďte svoj zámer.
Screen_Shot_2019-10-02_at_16.24.03.png
  1. Kliknite na tlačidlo Odoslať.
  2. Uvidíte potvrdenie, že zverejnenie vašej webovej stránky bolo zrušené.
Screen_Shot_2019-10-02_at_16.26.00.png
  1. Kliknite na Submit v ponuke Settings a vráťte sa do WebEditoru. Môžete pokračovať v úprave alebo zmene svojich stránok.

Svoju stránku môžete kedykoľvek znova zverejniť. Prípadne môžete svoj web úplne resetovať a zrušiť jeho zverejnenie.

Poznámka: Ak bolo zverejnenie vášho webu dlhšie ako niekoľko dní, hodnotenie vášho vyhľadávacieho nástroja sa môže znížiť.

Aktualizované 9. apríla 2021

Bol tento článok nápomocný?

Súvisiace články

Pridajte komentár